Njeriu metropolitan shqiptar nuk e mat më kohën me orë por e mat me filxhanë dhe gjatë kësaj pret fatin t’i trokasë në derë. Filmi jep metamorfozën e njeriut brenda një dite filxhanesh e pijesh. Një rrugë e njëjtë që bëhet prej kafesë së mëngjesit e deri te çaji me kamomil e valium para gjumit. Atë ditë ai e përzë fatin sepse fati i prezantohet në mënyrë jo konvencionale.[1][2][3]

Regjisori dhe ekipiRedakto

 • Regjia: Kleidi Eski
 • Skenari: Koloreto Cukali, Kleidi Eski
 • Piktor: Kleidi Eski
 • Fotografia: Sirgen Veseli
 • Muzika: Bashkim Salihu, Kreshnik Hoti
 • Producent: Niko Treni
 • Prodhuar nga: Nilor Film-Al
 • Financuar nga: Qendra Kombëtare e Kinematografisë/ANCC

ReferimeRedakto

 1. ^ Katalog festivali i 13-të i Filmit Shqiptar (2012) nga Qendra Kombëtare e Filmit
 2. ^ https://issuu.com/nationalfilmcenter/docs/katalog-festivali-2012-ok
 3. ^ https://www.imdb.com/title/tt3463268/