Koloreto Cukali ose Kolo është radiofonist i njohur shqiptar. Ai ka punuar në radion Club FMTiranë, dhe ka qenë prezantues i programit Gjimnastika e Mëngjesit!. Gjithashtu ai ka qenë skenarist në filmin 24 orëshi i një 10,000 lekëshi.[1]

Referime

Redakto
  1. ^ Katalog festivali i 13-të i Filmit Shqiptar (2012) nga Qendra Kombëtare e Filmit