Club FM (100,4 MHz FM) është një stacion radiofonik i bazuar ne Tiranë, me format muzikor dhe programativ. Kjo radio promovon muzikantet profesioniste dhe nuk transmeton vetëm muzike komerciale. Studiot e saj ndodhen pranë Hotelit Rogner ne qendër te Tiranes, pranë studiove te AMC Love Radio dhe Albacarta Radio Dee-Jay.

Club FM
ProdhuesiPrivat
MuzikaPop
Shpërndarë ngaFrek. 100.4 MHz FM
Data e publikimit
shkurt 1998
ShtetetShqipëria: Tirana, Elbasan, Fier, Durrës, Vlorë, etj.
GjuhaShqip

Programet

Redakto

Programet me te famshme te Club FM kane qene :

Aktivitete Promocionale

Redakto

Club FM ka ftuar ne Tirane grupe dhe këngëtare te njohur si Bellini, Boney M, Antique, London Beat, Shaft, etj. Gjithashtu, Club FM ka mundësuar dëgjuesit te marrin pjese ne koncerte te mëdha ne Evrope, p.sh. nga Sting dhe Eros Ramazotti.