Sokol Balla lindur në Tiranë, më 7 maj 1973[1] është një gazetar shqiptar.

Biografia Redakto

Studimet e larta i ka kryer në Universitetin e Tiranës, një vit në filozofi dhe katër vjet në gazetari [nevojitet citimi] Karrierën si gazetar e ka nisur në redaksinë e jashtme të Televizionit Shqiptar, në gusht 1992. [nevojitet citimi] Gjatë viteve ka punuar në të përditshme si Gazeta Shqiptare dhe Koha Jonë.[nevojitet citimi]

Veprat Redakto

  • Antishqiptari - Ditari i çrregullt i muajve të nxehtë dimër 2003 - dimër 2004
  • Fjala e lirë, sfidë europiane - Mbi lirinë e shprehjes kur kërkojmë eurointegrimin

Referime dhe shënime Redakto

  1. ^ gazeta-shqip.com