Gazeta Shqiptare është gazeta e pavarur më e vjetër në Shqipëri. E themeluar në 1927, publikimi i saj u ndërpre në 1939 me pushtimin fashist në Shqipëri. I rifilloi publikimet më 12 prill 1993. “Gazeta Shqiptare” solli në Shqipëri modelin e gazetarisë evropiane. “Gazeta Shqiptare” shpërndahet në gjithë territorin kombëtar, si dhe në Greqi dhe në Itali.

Lidhje të jashtme

Redakto

http://gazetashqiptare.al/