Ngjarje Redakto

  • 7 Janar - Thirrja e parë telefonike ndërkombëtare ndërmjet New Yorkut dhe Londrës.
  • 10 Janar - U shfaq premiera e filmit Metropolis nga Fritz Lang.
  • 22 Janar - U bë emetimi i parë i drejtë për drejtë në gjithë botën i komentimit të ndeshjes futbollistike Arsenal vs. Sheffield United në Highbury. Ndeshja përfundoi 1-1.
  • 24 Janar - Regjisori Alfred Hitchcock paraqiti filmin e tijë të parë The Pleasure Garden në Angli.

Lindje Redakto


Pa data Redakto

Datat e personave më poshtë nuk janë të shënuara në artikujt mbi biografinë e tyre:

Vdekje Redakto

Pa data Redakto

Datat e personave më poshtë nuk janë të shënuara në artikujt mbi biografinë e tyre: