Ngjarje Redakto

Lindje Redakto

Vdekje Redakto

Pa data Redakto

Datat e personave më poshtë nuk janë të shënuara në artikujt mbi biografinë e tyre:
  • ? - Beqir Vokshi, Udheheqes i Komunitetit të Gjakovës dhe Komandant i Ushtisë së Zonës Neutrale të Junikut (l. 1890)