Ngjarje Redakto

Lindje Redakto

Pa data Redakto

Datat e personave më poshtë nuk janë të shënuara në artikujt mbi biografinë e tyre:
  • Minir Dushi, shkrimtar, akademik dhe profesor shqiptarë

Vdekje Redakto

Pa data Redakto

Datat e personave më poshtë nuk janë të shënuara në artikujt mbi biografinë e tyre: