Ngjarje Redakto

Lindje Redakto

30 korrik - Kujtim Spahivogli, aktor dhe regjisor shqiptar (v. 1987)

Pa data Redakto

Datat e personave më poshtë nuk janë të shënuara në artikujt mbi biografinë e tyre:
  • ? - Rudolf Sopi, xhirues shqiptar, xhiruesi i parë i filmit në Kosovë († 1984)
  • ? - Fehmi Agani, filozof, sociolog dhe politikan i doktoruar, akademik, gazetar dhe Hero shqiptar i Kosovës († 1999)

Vdekje Redakto