Gazeta Koha Jonë është e para gazetë e pavarur shqiptare. Ajo është themeluar nga gazetari Nikollë Lesi, më datën 11 maj 1991, si gazetë lokale e qytetit të Lezhës.

Shenja dalluese e gazetës

Në fillim "Koha Jonë" botohej një herë në javë, me katër fletë, me një tirazh javor 2000 kopje. Më 21 gusht 1992 filloi të botohej dy herë në javë dhe konkretisht: çdo të martë dhe të premte, përsëri me katër fletë, ndërsa më 21 tetor 1992 "Koha Jonë" filloi botimin me 8 fletë.

Botuesi i Koha Jonë është Nikollë Lesi.

Lidhje të jashtme Redakto

Koha jonë - Faqja zyrtare