Anilda Kaçaçi është radiofoniste e njohur shqiptare. Ajo punon ne radion Club FM ne Tiranë, dhe është prezantuese e programit Mesazhe Zemre.

[[Figura:|180px|Fotoporteti]]
Anilda Kaçaçi
Emri Anilda
Mbiemri Kaçaçi
Profesioni radiofoniste, prezantuese

Burimi i Informacionit

Redakto

Programet e Club FM