Hape menynë kryesore

NgjarjeRedakto

LindjeRedakto

  • Ismail Strazimiri, luftëtar shqiptarë (vdiq më 1943)
  • Nexhib bej Draga, ishte deputet i Vilajetit të Kosovës në Mexhlisin Osman, dhe senator në Parlamentin e Mbretërisë Serbo-Kroato-Sllovene, veprimtar i gjallë politik për të drejtat kombëtare shqiptare të fillim shekullit XX.

VdekjeRedakto