Hape menynë kryesore
Lekë 25, viti 1964.jpg
Lekë 25, viti 1964..jpg

25 Lekë është kartëmonedhë e emetuar nga Banka e Shqipërisë në vitin 1964.

Shiko dhe këtëRedakto