300

300 është një miniseri grafikës novele, vizatuar dhe shkruar nga Frank Miller, ngjyrosur nga gruaja e tij Lynn Varley. Ajo është publikuar në Dark Horse Comics.

FilmiRedakto

2007 është xhirua një film sipas këtij stripit me emrin të njëjtë nga regjisori Zack Snyder.

Lidhje të jashtmeRedakto