Hape menynë kryesore
50 Lekë viti 1947.jpg
50 Lekë viti 1947..jpg

50 Lekë është kartëmonedhë e emetuar nga Banka e Shqipërisë në vitin 1947.

Shiko dhe këtëRedakto