Hape menynë kryesore

NgjarjeRedakto

LindjeRedakto

VdekjeRedakto

98 - Martirizimi i Shën Astit, peshkop i Durrësit, mbaroi jetën e tij mbi kryq, i lyer me mjaltë dhe i thumbuar nga bletët, pranë mureve të kalasë së Durrësit.