Acura

Një kompani japoneze e makinave

Acura është një markë, që nga viti 1986 nga prodhuesi veturave japonez HondaAmerikën Jugore dhe Hongkong për automobile luks dhe veçanërisht për modele sportive përdoret.

Acura
Lloji Subsidiary of Honda
Industria Automotive
Themeluar 1986
Selia Flag of Japan.svg Tokyo, Japan
Flag of the United States.svg Torrance, California, USA
Produkte Luxury vehicles
Dega kryesore Honda
Adresa e internetit Acura of America
Acura Canada
Acura China
Acura Mexico
Acura Hong Kong


Yellow Gallardo.svg Ky artikull në lidhje me Automobili është i cunguar. Mund të ndihmoni Wikipedinë duke e përmirësuar.