Ada është një film shqiptar i 2013, me kohëzgjatje 87min, në zhanrin Thriller me regji dhe skenar Spartak Pecani dhe Matt Maude.


Përmbajtja Redakto

Një vajzë e re ndodhet në tavolinën e marrjes në pyetje të një stacioni policie. Duart e saj janë të lidhura, ka akoma gjak në fytyrën e saj. Një Inspektor është i ulur përballë saj shënon çdo fjalë që ajo thotë. Është e akuzuar për vrasje pasi ka një armë në dorë dhe mure të bëra pis në gjak, trupa të vdekur të hequr nga rruga. Ka vetëm dy pyetje në nevojë për përgjigje Pse dhe Si?[1]

Aktorët dhe rolet Redakto

Fotografi : Steven Wyat
Editor : Jetmir Grezda
Muzika : Endri Sina
Kostumet : Gerta Oparaku
Produksion : A.S.A.E Trimex Albania

Referime Redakto

  1. ^ Publikim nga Qëndra Kombëtare e Filmit (2012-2015), fq.28