Addis Ababa

Kryeqyteti etiopik
shtrirja gjeografike

Addis Abeba është kryeqyteti i Etiopisë. Sot është qëndra më e madhe ekonomike e Etiopisë.

Hager Fikir Theatre Addis Ababa (April 2006)

ZyrtareRedakto

Informacione të përgjithshmeRedakto

Foto dhe guida turistikeRedakto