Administrimi

faqe kthjelluese e Wikimedias

Administrimi nënkupton tërësinë e procedurave dhe e teknikave që përdoren për drejtimin e një organizate arsimore në përputhje me politikat e vendosura.

Llojet e administrimit Redakto

Administrimi si i tillë mund të ndahet në disa lloje varësisht nga lementi i marrë për bazë të ndarjes.

Ndarja sipas niveleve
Ndarja sipas kohës
Ndarja sipas përfshirjes
Ndarja sipas veprimtarisë