Agron Dizdari është një aktor shqiptar. Ai ka qene aktor ne disa drama te luajtura ne teatrin Migjeni te Shkodres si dhe ne disa filma te Kinostudios Shqipëria e Re.

Filmografia

Redakto

Shih edhe

Redakto

Lidhje të jashtme

Redakto