Akademia Boshnjake e Shkencave dhe Arteve

organizatë

Akademia Boshnjake e Shkencave dhe Arteve ose Bošnjačka Akademija Nauka i Umjetnosti është themeluar më 9 qershor 2011 me iniciativën e Muamer Zukorliqit. Është themeluar me qëllim të mbrojtjes dhe promovimit të vlerave të popullatës së Sanxhakut. Selia e kësaj Akademie aktualisht është në Sarajevë me degën e saj edhe në Tregun e Ri në Sanxhak.

AnëtarësiaRedakto

ReferimeRedakto


  1. ^ Faqja zyrtare (boshnjakisht)