Aksidenti është një fatkeqësi e papritur dhe e rastit, që mund t'i sjellë njeriut dëme materiale dhe dëme trupore deri në shkallën e vdekjes.

Aksidenti

Burim i të dhënaveRedakto

Lidhje të jashtmeRedakto

  WikiFjalori: Aksidenti – shfletoni më shumë në fjalorin e lirë