Veprimtari afariste do të thotë të gjitha veprimtaritë që përfshijnë ofrimin, sigurimin ose prodhimin e mallrave, shërbimeve, pronës dhe/ose punëve për një kompensim ose ndonjë lloj tjetër kompensimi ose pagese.[1]

Burimi i të dhënave Redakto

  1. ^ LIGJI PËR INVESTIMET E HUAJA Në amëzën assembly-kosova.org Arkivuar 27 shtator 2007 tek Wayback Machine