Alban Ukaj është i lindur në Prishtinë në virtin 1980, është aktor shqipatarë.

Biografia Redakto

Alban Ukaj regjistroi studimet për Aktrimi në Fakultetin e Aktrimit në Universitetin e Prishtinës, në klasën e professor Faruk Begollit, të cilat i vazhdoi në vitin 2001 në Akademinë e Sarajevës ku dhe diplomoi në vitin 2007.