Amaneti është një kënge dhe është e vetme 5. Single nga albumi i Adelina Ismajlit Nuk jam sex bombë.

"Amaneti"
Këngë nga {{{Artisti}}}

http://m.youtube.com/watch?v=Dwg7LhzvqmE