Në filmin "Any Given Sunday" (Të dielat e mallkuara) personazhin kryesor prej një trajneri futbolli amerikan e luan Al Pacino.

PershkrimiRedakto

Filmi flet për një skuadër futbolli të rinjsh të cilët mundohen shumë për të fituar kampionatin dhe në fund ja dalin qelimit të tyre.