Artizanat nënkupton punimin dhe përpunimin e gjërave të artit si dhe formësimi i tyre, cilësia e të cilave varet nga shkathtësia e prodhuesit [1].

Artizanati

Burimi i të dhënave Redakto

  1. ^ LIGJIN PËR ZEJTARI Në amëzën assembly-kosova.org Arkivuar 29 shtator 2007 tek Wayback Machine