Artur Krasniqi është një pastor shqiptar i cili shërben në kishën ungjillore protestante "Bashkësia e Popullit të Zotit", në Prishtinë. Ai ka qenë bashkëthemelues dhe drejtues për dy mandate te Kisha Protestante Ungjillore e Kosovës.[nevojitet citimi]

Artur Krasniqi.jpg

ReferimeRedakto