Assassins është një film me aktoret Antonio Banderas dhe Sylvester Stallone. U shfaq për herë të parë ne vitin 1995. Bëhet fjalë për dy vrasës të paguar të cilët ndeshen me njëri tjetrin kur zbulojnë se duhet të vrasin të njëjtin person.