Astrid Carolina Herrera lindi më 23 qershor të vitit 1963Karakas, Venezuelë, është aktore telenovelash.

Miss Bota dhe Miss Fotozhenia në vitin 1984.

Ne Shqipëri është e njohur nga telenovela Gruaja e Judes.

Filmografia Redakto