Aventurat e Xheki Çan është një serial i animuar SHBA për aventurat e një versioni imagjinar të Xheki Çan. Shumë nga episodet përmbajnë referenca për punën e Chan në jetën reale. Seriali u transmetua në Kids' WB nga 9 shtator 2000 deri më 9 korrik 2005 dhe përmbante gjithsej 95 episode në pesë sezone. Dizenjuesi i personazhit kryesor është Jeff Matsuda, i cili më vonë punoi në serialin "Batman" nga 2004.

"Aventurat e Xheki Çan" në Shqipëri Redakto

Në Shqipëri, seriali fillon transmetimin më Gusht 2012 në Bang Bang.