Bang Bang

Kanal për fëmijë të vegjë(për bebe dhe beba) i paketës DigitAlb

Bang Bang është një kanal televiziv për fëmijë (kanali simotër i Çufo TV), pjesë e platformës Dixhitale Televizive DigitAlbShqipëri.

Ai transmeton 24 orë filma dhe seriale të animuar për fëmijë. Filmat dhe serialet janë të gjitha të dubluara në gjuhën shqipe.

Bang Bang
Bang Bang Albania.png
Logoja e Bang Bang
Transmetimi i parë 17 dhjetor 2004
Rrjeti DigitAlb
Zotëruar nga Top Media
Formati 576i (SDTV 4:3)
Shteti Shqipëri Kosovë
Gjuha Shqip
Tipi Televizion
Zyrat qendrore Tiranë, Shqipëri
Televizione simotra Çufo
Faqja Web www.digitalb.al
Disponueshmëria
Tokësor
Shqipëri dixhitale
Kabllor
DigitAlb (Shqipëri) 11
IPKO (Kosovë) 21

Transmetimet

Serialet e transmetuara

 • Aventurat e reja të Uini Puh
 • Dora Eksploruesja
 • Skuadra Umizumi
 • Çagington
 • Diego
 • Miqtë e mi tigri dhe Puh
 • Rasti Krijuesi
 • Doktoresha e lodrave
 • Klubi i Miushit Miki
 • Ani dhe Eni
 • Fimbëllsat
 • Qendra e kontrollit të koneve

Filmat e transmetuar

 • Njomeo dhe Zhulieta
 • Toy Story
 • Xhorxhi Kuriozi
 • Xhorxhi Kuriozi 2
 • Trumbeta e Mjelmës
 • Rosaku i shëmtuar
 • Xhejsoni dhe heronjtë e malit
 • Skubi Du: Aventura në Perëndim
 • Qofte nga retë
 • Stina e gjuetisë 4
 • Aventura në ishullin e ëndrrave
 • Kryemaçoku
 • Libri i Xhunglës
 • Gjuetarët e trolëve
 • Heroina e qytetit të ngjyrave

Referime

 1. https://sq.kingofsat.net/pack-digitalb.php
 2. https://www.lyngsat.com/tvchannels/al/Bang-Bang.html

Shiko edhe

Lidhje të jashtme