Top Media është kompani mediale shqiptare e themeluar në 1998 nga Dritan Hoxha, me seli në Tiranë, Shqipëri. Kompania shumë shpejt u bë më e madhja dhe më me ndikim në Shqipëri.[1] Kompania i ka fillet me krijimin e Top Albania Radios dhe më vonë me shumë media të tiera audiovizive dhe të shkruara.

Top Media
GjiniaKompani mediale
Themeluar në1998
ThemeluesiDritan Hoxha
OwnerFamilja Hoxha

Shërbimet

Redakto

Shih gjithashtu

Redakto

Lidhje te jashtme

Redakto
  1. ^ "Top Media". albania.mom-gmr.org (në anglisht). Marrë më 2023-08-07.