Alban Jaho Drejtor i Përgjithshëm i Digitalb prej vitit 2004 që shënon dhe krijimin e kompanisë deri në Janar 2019.

Alban Jaho
[[Figura:|180px|Fotoporteti]]
Emri Alban
MbiemriJaho
Lindur më 31 Maj 1969
Lindur në Tirana, Albania
Kombësia Shqiptare
Shtetësia Shqiptare

Shiko edhe Redakto

Referimet Redakto

  1. http://biznesmenet.com/2015/10/30/alban-jaho/
  2. http://www.gazetatema.net/2016/11/19/video-alban-jaho-tregon-prodhimin-e-ri-te-digitalb-po-ju-tregoj-nje-sekret-kol-balla-piu-aq-shume-sa/
  3. https://web.archive.org/web/20170827163355/http://www.zathur.net/ja-kush-jane-10-njerezit-me-me-ndikim-ne-mediat-shqiptare-foto/