Çufo TV

Kanali i 2'të për fëmijë të vegjël(për bebe dhe beba) i paketës DigitAlb
(Përcjellë nga Çufo)

Çufo TV është një kanal televiziv (kanali vëlla i Bang Bang), pjesë e platformës Dixhitale Televizive DigitAlbShqipëri. Ai transmeton 24 orë filma dhe seriale të animuar për fëmijë. Filmat dhe serialet janë të gjitha të dubluara në gjuhën shqipe.

Çufo TV
ShtetiShqipëri
RrjetiDigitAlb
BashkëpunuesitTelevizion
SelitëTiranë, Shqipëri
Programimi
Gjuha/ëtShqip
Pronësia
PronariTop Media

Brandi i këtij kanali përfshin një derrkuc maskotë që u modelua sipas shkronjave të emrit të kanalit. Emri dhe kolona zanore e kanalit janë bazuar në filmin e famshëm të animuar Ndodhitë e Çufos, i krijuar nga Kinostudioja Shqipëria e Re1982.

Transmetimet Redakto

Serialet e transmetuara Redakto

 • Avatar: Mjeshtri i fundit i ajrit
 • Zebra Zigbi
 • Shëtitësi i universit
 • Aventurat e Çakut dhe miqve te tij
 • BobSfungjeri Pantallon-Katrori
 • Dora eksploruesja
 • Zonjusha Zazi
 • Garfildi dhe shokët e tij
 • Enxhi Benxhi
 • Teatri i Emës
 • Një pasdite në kopësht
 • Familja e Piratëve
 • Rroftë Mbreti Xhulian
 • Bota Magjike
 • Super Pse-ja
 • Meni Duararti
 • Tomi Dhe Xherri
 • Filmat e transmetuar
 • Perimet
 • 101 dalmatët
 • Aventurat e Dorës dhe miqve të Saj
 • 5 heronjtë e legjendave
 • Aventurat e Xheki Çan
 • Lego: Filmi i Batmanit
 • Tomas Lokomotiva dhe Shokët
 • Elfi Gordon 1
 • Elfi Gordon 2
 • Miq Përgjithmonë
 • Kec Hekuri
 • Në grackën e kohës
 • 7 Xhuxhat
 • Mjëkëroshët
 • Përbindëshat e kutive
 • Zonja Merimangë dhe miqtë
 • Henri Përbindëshi-Zemërmirë
 • Turbo
 • Milo shkon në Mars
 • Prentëta e Hipa
 • Aventurat e arinjëve Gami
 • Alvini dhe ketrushat takohen me Frankenshtajnin
 • Animaniakët - Dëshira e Uakos
 • Arinjtë buni dhe roboti shkatërruesventurat e Tintinit. Sekreti i njëbrirëshit
 • Sulmi Arti
 • Aventurat e Uillburnit
 • Princesha Mjelmë 3
 • Princesha Mjelmë 4
 • Xhin Xhini
 • Zoe Dëshiron të Jetë
 • Bazili miu detektiv
 • Mia dhe unë
 • Pëshëndetje Kai-Len
 • Aventurat e Jeronim Stiltonit
 • Fredi dhe Fiona

Referime Redakto

 1. https://sq.kingofsat.net/pack-digitalb.php
 2. https://www.lyngsat.com/tvchannels/al/Cufo.html

Shiko edhe Redakto

Lidhje të jashtme Redakto