Top News

kanal i top media
(Përcjellë nga Top NEWS)

Top News është kanal i grupit "Top Media" transmeton 24 orë në ditë lajme, transmetime direkte politike. Top News transmetohet nëpërmjet Digit-Alb Tokësor, DigitAlb satelit (Eutelsat W2 16,0 °E) dhe në rrjetet kabllore. Top News ka tërhequr shumë shikues në mbarë trojet shqiptare. Gjithashtu kohët fundit Top News ka filluar transmetimin e lajmeve nga rajonet shqip-folëse si Maqedonia e Veriut, Mali i Zi dhe Kosova. Duke pasur si përparësi lajmin e fundit kudo ku ka shqiptarë.

Top News
ShtetiShqipëri Kosovë
RrjetiDigitAlb
BashkëpunuesitTelevizion dhe radio
SelitëTiranë, Shqipëri
Programimi
Gjuha/ëtShqip
Pronësia
PronariTop Media
PrindiTop Media Group

Referime Redakto

  1. http://top-channel.tv/topnewslive/
  2. https://sq.kingofsat.net/pack-digitalb.php Arkivuar 19 mars 2018 tek Wayback Machine
  3. https://www.lyngsat.com/tvchannels/al/Top-News.html

Shiko edhe Redakto

Lidhje të jashtme Redakto