T është një kanal televiziv, pjesë e platformës Dixhitale Televizive DigitAlb në Shqipëri.

T-HD
ShtetiShqipëri Kosovë
RrjetiDigitAlb
BashkëpunuesitTelevizion
SelitëTiranë, Shqipëri
Programimi
Gjuha/ëtShqip
Pronësia
PronariTop Media

Ai transmeton 24 orë filma Shqiptar, dokumentar shqiptar, show dhe prodhime 100% shqiptare origjinale të DigitAlb.

Disa nga filmat shqiptarë e transmetuar Redakto

 1. Beni ecën vetë
 2. Tomka dhe shokët e tij
 3. Përrallë nga e kaluara
 4. Gjeneral Gramafoni
 5. Besa e kuqe
 6. Debatik
 7. Taulanti kërkon një motër
 8. Stolat ne park
 9. Balonat
 10. Koha e kometës
 11. I teti në bronx
 12. Kapedani
 13. Përdhunuesit
 14. Vdekja e kalit
 15. Njeriu prej dheu
 16. Një vonese e vogël
 17. Kur po xhirohej një film
 18. Brazdat
 19. Zonja nga Qyteti
 20. Një shoqe nga fshati
 21. Njeriu me top
 22. Shoku ynë Tili
 23. Lulëkuqet mbi mure
 24. Në shtëpinë tonë
 25. Duel i heshtur
 26. Shtigje lufte
 27. Ballë për ballë
 28. Treni niset në shtatë pa pesë
 29. Çifti i lumtur
 30. Fijet që priten
 31. Estrada në ekran
 32. Fëmijët e saj
 33. Furtuna
 34. Gurët e shtëpisë sime
 35. Gracka
 36. Skënderbeu
 37. Tana
 38. Horizonte te hapura
 39. Nxënësit e klasës time

Në pyjet me dëborë ka jetë

Prodhime origjinale të DigitAlb Redakto

 • Kokrrat
 • Emisioni Th#rje me Jonida Vokshin
 • Guximtarët emision nga Bora Zemani, prodhim i SuperSport
 • Mafia
 • Dekalogu KUQeZI
 • Enigma nga Nadir Mura
 • O sa mirë
 • Sytë e lumit
 • Pa Filtër me Jona Spahiun
 • 6 ditë pa Ermalin
 • M'fal për shprehjen me Elvis Pupën
 • Një dopio histori
 • Skandërbeg
 • Acoustic Summer me Elona Duron

Referime Redakto

 1. https://www.digitalb.al/portfolio/syte-e-lumit/[lidhje e vdekur]

Shiko edhe Redakto

Lidhje të jashtme Redakto