Estrada në ekran
Arkivi i filmit
Titulli shqip Estrada në ekran
Vendi i prodhimit Shqipëri
Viti i prodhimit 1968
Koha (Zëri) - (PAL/DVD) 56:12
Gjuha origjinale Shqip
Ekipi realizues
Regjia Fehmi Oshafi
Kameramani Sokrat Musha
Prodhuesi i filmit: Shqipëria e Re
Aktorë kryesorë
Skënder Sallaku
Melpomeni Çobani
Mihal Popi
Tano Banushi
Aktorët tjerë
Vaçe Zela
Violeta Manushi

Estrada në ekran është një film shqiptarë i prodhuar në Shqipëri në vitin 1968, me metrazh të shkurtër.

Regjia: Fehmi Oshafi, Producent: Shqipëria e Re.

Përmbajtja e filmit Redakto

Një kino-komedi interpretuar nga trupa e estradës së Tiranës dhe Shkodrës.

Aktorët Redakto

Lidhje të brendshme Redakto