Stampa:Disamb-terms

Fjala gjuhë ka më shumë kuptime:

  • Gjuha = organ i njeriut që ndodhet në gojë
  • Gjuha = formë komunikimi në mes njerëzve

Shiko dhe këtë Redakto

Kjo faqe bën kthjellimin e titujve që kanë për bazë Gjuha.
Nëse një lidhje e brendshme ju solli këtu, ju lutemi, ndryshojeni lidhjen në fjalë që të ridrejtojë direkt te faqja e duhur.