Regjisori

profesion i një personi që drejton filma
(Përcjellë nga Regjia)

Regjisori (prej fran.: régisseur, régir udhëheqje), është personi që drejton aktorët dhe pjestarët e tjerë të filmit, shfaqjeve teatrale ose shfaqjeve të tjera artistike.

Regjisorët më të njohurRedakto

Shiko edheRedakto