Steven Allan Spielberg ka lindur më 18 dhjetor 1946Cincinnati, Ohio, ShBA. Është regjisor dhe producent filmiShBA.

Steven Spielberg - 2017

Është një nga më të suksesshëm në film dhe sipas revistës Forbes edhe një nga më të pasurit me 2.7 miliard Dollar.

Filmografia Redakto

Rroga dhe fitimi Redakto