Viti 2005 ka 365 ditë dhe nuk është vit i brishtë.

Ngjarje Redakto

Katastrofa Redakto

Lindje Redakto

Vdekje Redakto

Pa data Redakto

Datat e personave më poshtë nuk janë të shënuara në artikujt mbi biografinë e tyre: