Hape menynë kryesore

NgjarjeRedakto

  • 1999 - në Padalishtëtë Skendraj nga kriminelët serb janë masakruar 19 anëtarë të familjes Imeraj (në mesin e të cilëve 11 femra dhe 5 fëmijë të moshës 2 – 16 vjeçare).
  • 2000 - Vladimir Putin bëhen kryetar e re i Rusisë.
  • 2011 - Rrëqebulli fotografohet në Veriun e Shqipërisë nga ekipi i PPNEA.

LindjeRedakto

VdekjeRedakto

Festa dhe përvjetoreRedakto

  • 1999 - Okupatoret Serbë masakruan krushen dhe disa fshatra per rreth