Pemishti

fshat në Kosovë
(Përcjellë nga Padalishta)

Pemishta është një vendbanim i ndarë, me një anë në komunën e Istogut dhe tjetra anë në komunën e Skënderajt, Kosovë.

Pemishtë
Fshat

Shih dhe këtë Redakto

Lidhje të jashtme Redakto