Plluzhina (Skënderaj)

fshat në Kosovë

Plluzhinë është një vendbanim në komunën e Skënderajt, Kosovë. Pas vitit 1999 fshati është i njohur edhe me emrin Rrezanë.

Plluzhinë
Rrezanë
Fshat

Shih dhe këtë

Redakto

Lidhje të jashtme

Redakto