Pemishta është një vendbanim i ndarë, me një anë në komunën e Istogut dhe tjetra anë në komunën e Skënderajt, Kosovë.

Pemishtë
Fshat

Shih dhe këtë

Redakto

Lidhje të jashtme

Redakto