Runik është një vendbanim në komunën e Skënderajt, Kosovë. Pas vitit 1999 fshati është i njohur edhe me emrin Ilirian.

Runik
Ilirian
Fshat

Shih dhe këtë Redakto

Lidhje të jashtme Redakto