Radishevë është një vendbanim në komunën e Skënderajt, Kosovë. Pas vitit 1999 fshati është i njohur edhe me emrin Shqiponjas.

Radishevë
Shqiponjas
Fshat

Shih dhe këtë

Redakto

Lidhje të jashtme

Redakto