Kozhicë është një vendbanim në komunën e Skënderajt, Kosovë. Pas vitit 1999 fshati është i njohur edhe me emrat Gurelez dhe Kosnik.

Kozhicë
Kosnik
Fshat

Lidhje të jashtme Redakto